Yoga utanför mattan

Yoga utanför mattan

Om sidan

Ni kommer få ta del av mina reflektioner av yoga på och utanför mattan.

100% Kärlek

ÖvrigtPosted by Monika Vasic Sun, March 08, 2015 23:26:35
Det var en fantastiskt härlig söndag i solskenet. Marushka och jag unnade oss en långpromenad. Jag kände sådan tacksamhet över att ha henne, att ha en god anledning till att komma ut. Det är en ynnest att se henne njuta fullt ut. Jag brukar skoja och säga att hon är min Mästare i Medveten närvaro. Jag tittar på henne hur hon är helt upptagen av detta nu. Hon tar in det som är med alla sina sinnen och kropp. Hon spatserar stolt med bröstet och Hjärtchakrat först. Vår son brukar säga" Titta på henne- Hon är 100% kärlek!". Hon är alltid den som visar kärlek och uppmärksamhet så fort vi kliver innanför dörren, även om jag bara har varit borta i ett par minuter så är hon lika glad. Fast sedan ändrade sig vår son och sa. "Nej förresten hon är 50% energi och 50% kärlek." Fast i mina ögon är det samma typ av energi, livsglädjen. Hon är 100% energi och 100% kärlek.
Jag kan se på hennes svans när det är en promenad som tillfredsställer henne maximalt. Hennes svans växer kraftfullt ur roten och hela hon är fylld av elan. Så är det ju också med oss människor. Jag menar, det märks på oss, och då menar jag inte på svansen.
På vilket sätt kan du se när någon är i sitt esse, när någon är i harmoni med sitt jag eller är uppfylld? Hur har andra kunnat se på dig när du är i ett sådant tillstånd?

Bild: Marushka i en av Enköpings vackraste alléer, Bredsansalléen.