Yoga utanför mattan

Yoga utanför mattan

Om sidan

Ni kommer få ta del av mina reflektioner av yoga på och utanför mattan.

När det ena leder till det andra en vanlig fredag kväll

Letting goPosted by Monika Vasic Mon, March 09, 2015 00:01:05
När det ena leder till det andra en helt vanlig fredagskväll.
Jag körde dottern till träning och tänkte passa på att springa under tiden. Men springturen övergick snart i en Happy-Power walk som jag kallar det. Red Hot Chilli Peppers "Can't stop" kickade igång mig rejält i tunneln vid järnvägsstationen. På en fest under student-tiden fick jag namnet "Monika Boomerang". Hon var tillbaka ikväll. Undrar om det finns övervakningskameror i tunneln? Det är helt underbart coolt att dansa sig upp och ner för trappor. Jag hjulade och groovade Drottninggatan ner och tänkte att jag måste samla ihop ett gäng och vi gör det här tillsammans. Sedan började tagning av selfies till bildtävlingen "Gissa platsen". Installation i konstverket. Det fortsatte i parcour på murar och elskåp och jag gled nerför stolpar. En dryg timme har gått och dotterns träning är klar. Då upptäcker jag att mina fickor är öppna och bilnyckeln är borta. Det är bara att springa tillbaka längs den väg där jag alldeles nyss gått "bananas" som ett yrväder. Utan resultat får jag springa hem för lite mat och Let's Dance i soffan. Därefter cyklade jag samma väg igen för att leta med lykta men ingen nyckel. Jag hoppades på att någon vänlig själ skulle hitta den och lämna in till polisen.
Men ett var säkert. Det här skulle inte få ta glädjen ur att jag har haft jäkligt roligt. När det spritter i kropp och själ till schysst musik.
Livet är en musikal!
Jag hittade faktiskt bilnyckeln på morgonpromenaden med Marushka dagen etfter. Den låg på parkeringen vid järnvägsstationen, där allt började.